Solveig Halonen tar över som ordförande

möte,val
Solveig Halonen

SFP:s kommunorganisation i Vanda valde Solveig Halonen till ny ordförande på sitt årsmöte tisdag, 24.3 i Maiju Vanda lantbruksmuseum. Göran Härmälä ställde inte upp för omval. Halonen har tidigare varit kommorgstyrelses sekreterare och leder bl.a. Vanda stadens Svenska Kommitté.

I anslutning till årsmötet hade delegaterna möjlighet att diskutera med nyländska riksdagsvalskandidaterna Patrik Karlsson (Vanda) och Stig Kankkonen (Esbo).

Försvarsministern besöker Dickursby

Fredagen blir den stora samlingsdagen för SFP i Vanda. Partiordförade Carl Haglund träffar tillsammans med Vandas stadsstyrelsemedlem och riksdagsvalskandidat Patrik Karlsson publiken på Café Aschan vid gågatan i Dickursby, på eftermiddagen…

Förhandsröstningen har börjat

Idag börjar förhandsröstningen för riksdagsvalet och valkampanjen är på slutrakan. I en intervju med MTV konstaterade Patrik Karlsson, SFP-kandidat från Vanda, att momsen på maten är för högt i jämförande med andra…