Förhandsröstningen har börjat

Nyheter

Idag börjar förhandsröstningen för riksdagsvalet och valkampanjen är på slutrakan.

Kandidat Patrik Karlsson i intervju med MTV

I en intervju med MTV konstaterade Patrik Karlsson, SFP-kandidat från Vanda, att momsen på maten är för högt i jämförande med andra EU-länder. Däremot vill han inte se stora förändringar i alkoholförsäljningen.

SFP i Mellersta Vanda ordnar valvakan på Helsinggård, 19.4. från kl 21. Alla SFP-supportrar är välkomna!

Solveig Halonen tar över som ordförande

SFP:s kommunorganisation i Vanda valde Solveig Halonen till ny ordförande på sitt årsmöte tisdag, 24.3 i Maiju Vanda lantbruksmuseum. Göran Härmälä ställde inte upp för omval. Halonen har tidigare varit kommorgstyrelses sekreterare…

SFP tog tilläggsmandat i Nyland

Svenska Folkpartiet klarade riksdagsvalet med det bästa resultat i 24 år och återvann en fjärde mandat i Nyland. Partiets riksdagsledamöter från nyländska valkretsen är i framtiden Carl Haglund, Thomas Blomqvist, Mikaela…