SFP tog tilläggsmandat i Nyland

val

Svenska Folkpartiet klarade riksdagsvalet med det bästa resultat i 24 år och återvann en fjärde mandat i Nyland. Partiets riksdagsledamöter från nyländska valkretsen är i framtiden Carl Haglund, Thomas Blomqvist, Mikaela Nylander och Anders Adlercreutz. I Vanda fick SFP 3743 röster eller +1299 flera jämförd med 2011. Vi tackar alla våra väljare, kandidater och medhjälpare!

Förhandsröstningen har börjat

Idag börjar förhandsröstningen för riksdagsvalet och valkampanjen är på slutrakan. I en intervju med MTV konstaterade Patrik Karlsson, SFP-kandidat från Vanda, att momsen på maten är för högt i jämförande med andra…

Invånarkväll med temat ”Svensk service i Vanda”

Vad finns det för svensk service att tillgå idag och var erbjuds svensk service i vår stad och av vem? Kom med och lyssna och ställ frågor om svensk service i…