Adlercreutz och Schauman diskuterar i Vanda

Nyheter
Anders Adlercreutz och Ida Schauman

Anders Adlercreutz och Ida Schauman , två av tre SFP-ordförandekandidater kom till Vanda stadshus för att presentera sig och diskutera med partimedlemmar. Frågorna handlade om allt från alkoholpolitiken, till NATO, ekonomin och flyktingskrisen.

Den nya partiordförande blir valt på partidagen i Åbo om knappt två veckor.

Flera kommunalvalskandidater nominerade

Kandidatnomineringen till kommunalval 2017 fortsätter. Idag nominerade kommunorganisationen följande personer: Hilkka Aura Per-Erik Aura Monica Jansson-Olenius Markus Markelin Tom Sergelius

SFP i Vanda fick pris

Svenska folkpartiets kommunorganisation i Vanda fick pris på SFP:s partidag i Åbo på lördag. Vanda blev hedersomnämnande som årets lokalavdelning tillsammans med Esbo kommunorganisation. SFP i Vanda fick beröm för att…