SFP i Vanda fick pris

kommunalval2017

Svenska folkpartiets kommunorganisation i Vanda fick pris på SFP:s partidag i Åbo på lördag. Vanda blev hedersomnämnande som årets lokalavdelning tillsammans med Esbo kommunorganisation. SFP i Vanda fick beröm för att komma igång i god tid med förberedelserna till nästa års kommunalval. Prissumman är 250 euro.

Årets lokalavdelning

Adlercreutz och Schauman diskuterar i Vanda

Anders Adlercreutz och Ida Schauman , två av tre SFP-ordförandekandidater kom till Vanda stadshus för att presentera sig och diskutera med partimedlemmar. Frågorna handlade om allt från alkoholpolitiken, till NATO,…

Nya kommunalvalskandidater i Vanda

Kandidatnomineringen till kommunalval 2017 fortsätter. Idag nominerade kommunorganisationen följande personer: Ralf Asplund Fredrika Fellman Maria Ingström Anneli Karlsson Harriet Puoli-Honka Per-Olof Sundqvist