Karlsson blir representant i EU-Regionkommittén

Nyheter

EU-kommissionen beslöt idag att Vanda fullmäktigeledamot Patrik Karlsson blir suppleant i den finska delegation i Regionkommittén. Kommittén är EU:s församling för regionala och lokala företrädare och har 353 ledamöter, regionpresidenter, borgmästare och folkvalda från regioner från alla medlemsländer. Finska delegationen har 9 ordinarie medlem och 9 suppleanter.

– Tack för det, blir intressant, är en av 3 svenskspråkiga ( de andra 2 är ålänningar), skriver Karlsson på sin Facebook sida.

Patrik Karlsson är stadsstyrelsemedlem, viceordförande för SFP i Vanda och kandidat i riksdagsval 2015.

Patrik Karlsson vill kandidera i riksdagsvalet

Skolföreståndare och fullmäktigeledamot i Vanda, Patrik Karlsson,  ställer sig till förfogande i riksdagsvalet. Karlsson vill arbeta för utbildning och kultur, barn och ungdomar samt äldreomsorgen. – Vi bör kunna ge våra…

Försvarsministern besöker Dickursby

Fredagen blir den stora samlingsdagen för SFP i Vanda. Partiordförade Carl Haglund träffar tillsammans med Vandas stadsstyrelsemedlem och riksdagsvalskandidat Patrik Karlsson publiken på Café Aschan vid gågatan i Dickursby, på eftermiddagen…