Trevlig Självständighetsdag!

Nyheter

SFP i Vanda önskar alla finländare en trevlig självständighetsdag!
Kommunorganisationens viceordförande tillsammans med sekretären deltog i den traditionella uppvaktningen vid hjältegravarna invid Helsinge kyrka S:t Lars på självständighetsdagen 6.12. och lade ner en krans för att hedra de stupades minne.

”Vi löser inga problem genom att höja skatteöret”

Vanda stads budget 2015 diskuterades idag under fullmäktiges ekonomiseminarium i stadshuset. Enligt SFP-fullmäktigegruppen går vägen till en balanserad budget via effektiv, prisvärd och bra service för kommuninvånare, och genom att vidta åtgärder för att…

Patrik Karlsson vill kandidera i riksdagsvalet

Skolföreståndare och fullmäktigeledamot i Vanda, Patrik Karlsson,  ställer sig till förfogande i riksdagsvalet. Karlsson vill arbeta för utbildning och kultur, barn och ungdomar samt äldreomsorgen. – Vi bör kunna ge våra…