Korvsoppa blev stor succé

val

Stämningen på Dickursbystråket var jättebra på lördag när 6 av SFP:s 20 kandidater gav allt i kampanjens slutspurt. SFP i Vanda bjöd på korvsoppa som kandidaterna Christina Gestrin, Nils Torvalds, Björn Månsson, Marcus Rantala, Alina Böling och Päivi Storgård delade ut åt väljarna. Även partiordförande och försvarsminister Carl Haglund var på plats. SFP:s Anneli Karlsson lagade 70l av den verklig uppskattade soppan. Flera bilder från evenemangen finns på vår Facebook-sida.

Gestrin representerade SFP

Sotungin lukio ordnade EU-valscafé på lördag med många intresserade studerande. Endast tre partier var på plats: SFP, SDP och Centern.  Den enda EU valskandidat var SFP:s Christina Gestrin, som klarade sig utmärkt…

SFP firade valseger

Glada miner i Svenska Folkpartiet! SFP fick 6,7% i hela landet och gick framåt med 15 000 röster, vilket är det bästa valet partiet gjort sedan 1950-talet. ”Även i Vanda hjälpte…