SFP – Östra går på teater, kom med

Nyheter

Välkommen med att besöka musikalen Romeo och Julia som Vanda Teaterförening uppför vid Veinin mylly den 13 juni. Shakespeares tragiska kärlekshistoria får här en helt ny uppsättning i form av svängig och medryckande musik som framförs av clowner. Pjäsen är verkligen värd att se. Priset för en biljett är 15 €. Vår lokalavdelning har reserverat 15 st. biljetter. Meddela vår sekreterare Uffe Lundström senast 8.6 om ni vill komma med! Var och en betalar sin egen biljett!

Premierade Vanda SFP:are

Följande medlemmar i SFP Vanda-Mellersta har under vårens lopp blivit premierade Förtjänsttecken i guld med lagerkrans Ulla-Stina Westman och Patrik Karlsson Förtjänsttecken i guld Per-Erik Aura Förtjänsttecken i silverMona Lanaeus,…

Vanda SFP:s fullmäktigegrupps anförande 18.6 2018 / Stefan Åstrand

Arvoisa puheenjohtaja, valtuutetut ja muut kuulijat   Olemme hyväksymässä tärkeää ohjelmaa jolla ohjataan rakentamista ja maapolitiikkaa Vantaalla. Olemme RKP:ssä lähtökohtaisesti tyytyväisiä nyt päätöksessä olevaan ohjelmaan joka ottaa huomioon monimuotoisen kehittämisen.…